• Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Στ. Θεοδωράκης: Τα προβλήματα είναι δικά τους αλλά εμείς πρέπει να έχουμε τις λύσεις

Peristeri News
Αύγουστος31/ 2015

«Μπορεί τα προβλήματα να είναι δικά τους αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τις λύσεις και να τις προβάλλουμε», επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Μπορεί τα προβλήματα να είναι δικά τους αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τις λύσεις και να τις προβάλλουμε», επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, τα παλιά κόμματα, στα οποία συμπεριέλαβε και τον ΣΥΡΙΖΑ, «θέλουν να μεταφέρουν την κουβέντα όχι στα προβλήματα, στους τύπους».

«Εμείς θα επιμείνουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια προεκλογική μάχη για τα προβλήματα των Ελλήνων, για τα προβλήματα της κοινωνίας. Έχουμε λύσεις», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού και στάθηκε στην ανάγκη να σχηματιστεί κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Θα πρέπει οι συνετές δυνάμεις της χώρας να βοηθήσουν η μία την άλλη ώστε να έχουμε ένα άμεσο αποτέλεσμα μετά τις εκλογές και να μην πάμε πάλι σε νέα παλινδρόμηση. Δεν είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, γιατί νομίζουμε ότι στις κορυφές δεν έχουν αλλάξει μυαλά, αλλά νομίζω ότι ο ελληνικός λαός μπορεί να επιβάλει λύσεις στη σωστή κατεύθυνση», σημείωσε εν συνεχεία.

Υπέρ της εθνικής συνεννόησης με τη βοήθεια όλων των δυνάμεων της χώρας τάχθηκε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Καλωσορίζοντας τον κ. Θεοδωράκη ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι «η Κεντρική Μακεδονία έχει ανοιχτές πόρτες σε όσους έχουν ανοιχτά αυτιά. Και ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει ήδη αποδείξει ότι τον ενδιαφέρει στην ουσία και όχι στα λόγια να ακούσει τα προβλήματα της Κ. Μακεδονίας και των συμπολιτών μας».

Ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε τον επικεφαλής του Ποταμιού, κάνοντας λόγο για «κακή» πορεία του τρέχοντος ΕΣΠΑ, καθώς όπως είπε, η κυβέρνηση χρωστάει 40.000.000 ευρώ για έργα που έχουν εκτελεστεί στην Κεντρική Μακεδονία. Παράλληλα, προειδοποίησε για τους κινδύνους σχετικά με το νέο ΕΣΠΑ.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στα προβλήματα στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι έχει καταντήσει «σύγχρονο γεφύρι της Άρτας» που πλέον έχει καταστρέψει επιχειρηματίες και ταλαιπωρεί πολίτες.

«Όσα δεν γίνονται για το Μετρό αποτελούν προσβολή στη Θεσσαλονίκη από το κράτος των Αθηνών», σχολίασε ο κ. Θεοδωράκης.