PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Ο Πρωθυπουργός να απαντήσει για το παρακράτος


Επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό για τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση καταθέτει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι όσα αποκαλύπτονται για διαπραγματεύσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης με κρατουμένους, για τα νομοθετήματα που προωθούνται, επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις Πανούση για δράση παρακρατικών μηχανισμών στο πλευρό συγκεκριμένων υπουργών.

Ο κ. Θεοδωράκης σημειώνει ότι η υπόθεση βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη που θα πράξει το καθήκον της, όμως, θεωρεί πως είναι είναι υποχρέωση προσωπικά του Πρωθυπουργού να δώσει απαντήσεις, «πόσω μάλλον όταν ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη διατείνεται ότι τον έχει ενημερώσει για όλα αυτά τα παρακρατικά φαινόμενα».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ρωτά αν είναι αλήθεια ότι ο κ.Τσίπρας γνώριζε και αν όντως γνώριζε, τι έκανε.

«Ερεύνησε τις καταγγελίες που συνδέουν στελέχη του κόμματος του με την τρομοκρατία; Θεωρεί σωστό ο Πρωθυπουργός οι σύμβουλοι του υπουργού Δικαιοσύνης να διαπραγματεύονται εν κρυπτώ με συγκεκριμένους κρατούμενους τα νομοθετήματα της κυβέρνησής του; Και τέλος τι προτίθεται να κάνει ο κ.Τσίπρας έτσι ώστε να χτυπηθεί το παρακράτος και να αποκατασταθεί η θεσμική λειτουργία στο υπουργείο Δικαιοσύνης και την αστυνομία;»

Ο κ. Θεοδωράκης καταλήγοντας ζητεί από τον κ. Τσίπρα να δώσει άμεσα απαντήσεις στη Βουλή και τον ελληνικό λαό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment