PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Ο πρωθυπουργός ανακαλύπτει τώρα τον ρεαλισμό


Την ελπίδα ότι αυτή είναι η τελευταία στροφή και ότι θα υπάρξει σύντομα μια συμφωνία για το καλό της χώρας, εξέφρασε από το Παρίσι ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Την ελπίδα ότι αυτή είναι η τελευταία στροφή και ότι θα υπάρξει σύντομα μια συμφωνία για το καλό της χώρας, εξέφρασε από το Παρίσι ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισκέπτεται τη γαλλική πρωτεύουσα προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων με την ηγεσία του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και κυβερνητικούς παράγοντες μεταξύ των οποίων ο υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και ο υπουργός Οικονομίας, Βιομηχανίας και Ψηφιακής Οικονομίας της Εμμανουέλ Μακρόν.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «με μεγάλη καθυστέρηση ο Πρωθυπουργός ανακαλύπτει τις σωστές λέξεις: ρεαλισμός για να ξεφύγουμε από την οικονομική ασφυξία και να δώσουμε τέλος στα σενάρια καταστροφής».

Πρόσθεσε ότι αυτά τα λέει το Ποτάμι εδώ και τρεις μήνες, αλλά πήγαν στράφι λόγω της ιδεοληψίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και λόγω της αναποφασιστικότητας του Πρωθυπουργού.

«Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία στροφή του Αλέξη Τσίπρα και να έχουμε σύντομα μία συμφωνία για το καλό της χώρας και το συμφέρον των πολλών» κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment