PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: «Κάναμε σε 19 μήνες όσα άλλοι δεν έκαναν για δεκαετίες»


Τα λάθη και τις παραλείψεις του ίδιου και του κόμματός του αναγνωρίζει σε επιστολή του προς τους βουλευτές του Ποταμιού ο επικεφαλής Σταύρος Θεοδωράκης.

Τα λάθη και τις παραλείψεις του ίδιου και του κόμματός του αναγνωρίζει σε επιστολή του προς τους βουλευτές του Ποταμιού ο επικεφαλής Σταύρος Θεοδωράκης τονίζοντας πως «δεν αλλάζουμε ρότα επειδή στις εκλογές πήραμε 4%».

Σε επιστολή που απέστειλε στους εθελοντές, τα στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές του Ποταμιού σε όλη τη χώρα εν όψει της έναρξης του προσυνεδριακού διαλόγου για το 2ο συνέδριο που έχει καθοριστεί να γίνει 4-6 Δεκεμβρίου υπογραμμίζει ότι «έχουμε ζωή μόνο 19 μηνών και προλάβαμε και κάναμε όσα οι άλλοι δεν έχουν κάνει για δεκαετίες».

Στην ανοιχτή επιστολή που απευθύνει και επιγράφεται «γράμμα προς αυτόν που είναι το Ποτάμι» τονίζει ότι «έχουμε πολλή δουλειά αυτό τον χειμώνα».

Προσθέτει ότι «στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των πολλών. Στόχος μας είναι να εμποδίσουμε το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου να επιφέρει νέες ανεπανόρθωτες βλάβες στην οικονομία και την κοινωνία. Στόχος μας είναι οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Και στόχος μας είναι να καταλάβουν οι εκατοντάδες χιλιάδες της αποχής ότι οι κακοί πρωθυπουργοί βγαίνουν από αυτούς που δεν ψηφίζουν».

Επίσης στην επιστολή του ο κ. Θεοδωράκης απαντά και στη Φώφη Γεννηματά, γράφοντας χαρακτηριστικά πως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «μιλούσε συχνά προεκλογικά για το θολό Ποτάμι με τις άγνωστες πηγές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment