PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Η κυβερνητική πλειοψηφία παίζει, πάλι, με τη φωτιά


Κριτική στις απόψεις της ομάδας των «53» του ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας, άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το προσφυγικό νομοσχέδιο. Σημειώνεται ότι το Ποτάμι υπερψηφίζει το προσφυγικό νομοσχέδιο.

«Η κυβερνητική πλειοψηφία παίζει, πάλι, με τη φωτιά. Διάβασα τις ενστάσεις της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ των «53» και ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω αν έχουν αντιληφθεί τους κινδύνους και την κρισιμότητα των στιγμών. Αν έχουν αντιληφθεί ότι τα βόρεια σύνορα έχουν κλείσει. Αν έχουν αντιληφθεί ότι η προτεραιότητα είναι στους πρόσφυγες κι όχι στους μετανάστες. Προφανώς κυκλοφορούν μόνο στο Σύνταγμα και την Κουμουνδούρου και αγνοούν τι γίνεται στον Πειραιά, στη Χίο, στη Λέσβο\ και την Ειδομένη», είπε ο Στ. Θεοδωράκης και σχολίασε: «τα έχασαν όλα οι «53» στην οικονομία και θα εξαντλήσουν την αριστεροσύνη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες».

Παράλληλα ο Στ. Θεοδωράκης έκανε υπαινιγμούς για οικονομική αδιαφάνεια στο προσφυγικό κάνοντας λόγο για «οικονομικά παιχνίδια στην πλάτη του προσφυγικού». «Πρόσφυγες που στέλνονται κατά προτεραιότητα σε ξενοδοχεία κολλητών της διακυβέρνησης εννοώ. Υπάρχουν καταγγελίες στην Αργολίδα και αλλού για ξενοδοχεία πολιτευτών των ΑΝΕΛ. Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τολμούν και ρωτούν τον κ. Καμμένο, γιατί επιλέχθηκαν για τη σίτιση των προσφύγων στα νησιά,

εταιρείες από την Αθήνα και όχι από τα νησιά; Είναι και δικό μας ερώτημα», ανέφερε και κατήγγειλε ότι «στο Hot Spot της Χίου μια εταιρεία από την Αργυρούπολη πήρε 854.000 ευρώ. «Σας περισσεύουν τα λεςφτά και πετάμε 1 εκατ. για κάτι που φτιάχνει ο ελληνικός στρατός και γίνεται με δωρεά εταιρειών;», ρώτησε, θυμίζοντας ότι τα container είναι δωρεά των Ελληνικών Πετρελαίων και τις υπόλοιπες εργασίες τις έκανε ο στρατός.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment