PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση δεν θα αλλάξει ρότα με τον ανασχηματισμό


Η κυβέρνηση δεν θα αλλάξει ρότα με τον ανασχηματισμό, εκτίμησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Με τον ανασχηματισμό η κυβέρνηση δεν θα γίνει Ποτάμι, δεν θα περάσει ξαφνικά στην πλευρά της λογικής» ανέφερε, προσθέτοντας ότι οι κυβερνώντες δεν φαίνεται να έχουν προβληματιστεί «για την μεγάλη υστέρηση στην οικονομία, στην ανάπτυξη και στις επενδύσεις».

Σε ό,τι αφορά την πιθανότητα πρόωρων εκλογών σε περίπτωση που η κυβέρνηση βρεθεί προ αδιεξόδου εκτίμησε ότι αυτές δεν θα γίνουν και τόνισε ότι αυτή η συζήτηση δε βοηθάει τη χώρα τη δεδομένη στιγμή καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα στην Ευρώπη.

«Ο κ. Τσίπρας έχει προτεραιότητα να φτιάξει κάποιους μηχανισμούς, στο κράτος, στην αστυνομία, παντού, για να είναι πραγματικά ένα κόμμα εξουσίας -έστω κι αν είναι κόμμα της αντιπολίτευσης- και μετά να πάει σε εκλογές. Αυτή η κουβέντα όμως για τις εκλογές δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή τη χώρα», σημείωσε.

Επισήμανε ακόμη ότι πέρα από το να παίρνεις μια απόφαση στη Βουλή «πρέπει να έχεις και ανθρώπινο δυναμικό που να έχει τη δυνατότητα και την εμπειρία να ασκήσει την πολιτική σου». Όπως παρατήρησε, «ό,τι έχει αποφασιστεί σε σχέση με τις επενδύσεις, την απελευθέρωση της αγοράς και τις εξαγωγές δεν προχωράει είτε από ανικανότητα, είτε από ιδεοληψίες».

Αναφορικά με την επικείμενη συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, ο επικεφαλής του Ποτμαιού επανέλαβε ότι η λύση θα έπρεπε να είναι πολιτική. «Νομίζω ότι η απόφαση του ΣτΕ είναι καθοριστική αν και δεν θα έπρεπε. Θα έπρεπε να υπάρξει πολιτική πρωτοβουλία να διορθώσουμε το λάθος αυτό και δεν θα έπρεπε να περιμένουμε το ΣτΕ» τόνισε. Εκτίμησε παράλληλα ότι «η ομηρία του χώρου της τηλεόρασης, των εργαζομένων, των επιχειρηματιών, και κυρίως των πολιτών θα συνεχιστεί και δεν θα λυθεί με την απόφαση του ΣτΕ, εάν απλώς καταλήξει πως ο νόμος είναι συνταγματικός».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment