PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Επιστρέφουν τη χώρα στο παρελθόν


«Βέλη» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, καταλογίζοντάς της ότι «επιστρέφει  τη χώρα στο παρελθόν».

Σε μήνυμά του προς τα στελέχη του κόμματός του που συγκροτούν τα νέα όργανα του Ποταμιού σημείωσε: «Με αλλαγμένους τίτλους ζούμε συμπυκνωμένα όλα αυτά που μας βασανίζουν για δεκαετίες: Ανοργανωσιά – Κομματισμός – Παραοικονομία – Αδιαφάνεια – Διαπλοκή».

«Παίζουν καθυστέρηση. Οι Δημόσιες επιχειρήσεις παραδίδονται σε ανειδίκευτους κομματικούς φίλους που κυρίως νοιάζονται πώς θα μοιράσουν τα κονδύλια της διαφημιστικής τους προβολής», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού και πρόσθεσε: «Τώρα μαθαίνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παζάρευε ακόμη και τις θέσεις των διευθυντών των εφημερίδων του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του MEGA».

Ο κ. Θοεδωράκης άσκησε κριτική και κατά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τους ότι αρνούνται τις μεταρρυθμίσεις και επεσήμανε ότι η παραγωγική Ελλάδα τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο καθώς επιχειρήσεις κλείνουν ή φεύγουν για Βουλγαρία, Αλβανία, Τουρκία ή Κύπρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment