PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Δέσμευση της χώρας με άτυπο 4ο μνημόνιο


«Από τη στιγμή που θα δεσμευτεί η χώρα για τα επόμενα τρία χρόνια, είναι ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στον ΣΚΑΪ 100,3, για τη συμφωνία που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση.

«Μπορούν να το ονομάσουν “χάρτα του Αλέξη”, γιατί η δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να δίνει ονόματα είναι πραγματικά εντυπωσιακή», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με κακό τρόπο και δίνει μάχες για δευτερεύοντα ζητήματα, ενώ θα έπρεπε να δώσει μάχες στα μεγάλα ζητήματα και να κλείσει νωρίτερα τη διαπραγμάτευση».

Όσο για το τι θα πράξει το Ποτάμι στη Βουλή, ο κ. Θεοδωράκης είπε πως εάν τα μέτρα έρθουν ξεχωριστά και υπάρχει η ευκαιρία να συζητηθούν ποια από αυτά είναι θετικά και ποια αρνητικά, τότε θα ψηφίσει ανάλογα, αποκλείοντας, όμως, κατηγορηματικά την πιθανότητα να ψηφιστούν από το Ποτάμι εάν φτάσουν στη Βουλή όλα μαζί σε έναν νόμο.

«Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση του πολιτικού κόσμου, έστω και άτυπη, κι αυτό είναι το δράμα της χώρας», σημείωσε.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών,ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε «δεν βλέπω διάθεση από τους 153 να αποχωριστούν το κράτος», εξηγώντας ότι είναι «δεμένοι» με γνωστούς, φίλους και συγγενείς που έχουν διοριστεί στον κομματικό μηχανισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Τέλος, ερωτηθείς για τις συζητήσεις με Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε ότι αυτές είναι σε εξέλιξη.

«Συζητάμε, κυρίως, πολιτικά ζητήματα και δευτερευόντως οργανωτικά θέματα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρξει μία μεγάλη προσπάθεια κάποιων ανθρώπων -και παλιών και νέων και νεότερων- για να φύγει αυτή η κυβέρνηση, για να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα για να μην έρθουν απλώς οι προηγούμενοι υπουργοί, αλλά να έρθει κάτι διαφορετικό».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment