PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Δεν θα πουν στους Έλληνες πότε θα διαδηλώσουν


«Τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που είχαν στήσει τραπεζάκια στο Σύνταγμα τις ημέρες των αγανακτισμένων, δεν είναι αυτοί που θα πουν στους Έλληνες τι θα κάνουν και πότε θα διαδηλώσουν», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε εκδήλωση του κόμματος στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Αναφερόμενος στη συγκέντρωση της Τετάρτης στο Σύνταγμα, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι το Ποτάμι δεν θα φερθεί σαν τα «παλιά κόμματα» και «δεν θα καπελώσει τις κινητοποιήσεις». «Αρκετά στελέχη του βέβαια θα συμμετάσχουν για να στείλουν ένα μήνυμα ότι “αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί”», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τους φόρους, τόνισε ότι η επιπλέον αύξησή τους δεν έχει προσθέσει λεφτά στα δημόσια ταμεία, αλλά απεναντίας έχει αφαιρέσει.

Μιλώντας για τον αποκλεισμό του λιμανιού του Πειραιά λόγω κινητοποιήσεων, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι «δεν πρέπει να πυροβολούμε τα πόδια μας. Αρκετά είναι τα προβλήματα που δημιουργεί η κυβέρνηση στην οικονομία και στην κοινωνία. Δεν θα πρέπει τα συνδικάτα να προσθέτουν προβλήματα αυτή τη στιγμή στη χώρα».

Σχολιάζοντας δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης, που λένε ότι «η χώρα επιστρέφει στην ανάπτυξη», ο επικεφαλής του Ποταμιού σχολίασε πως «ο Στάλιν στα χρόνια της παντοκρατορίας του έλεγε ότι αυτό που ξεχωρίζει τη Σοβιετική Ένωση από τις άλλες χώρες είναι η χαρά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment