PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Δεν συμμετέχουμε στη νέα κοροϊδία



«Δεν θα γίνουμε κομπάρσοι στο σκηνικό που στήνετε. Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι δεν μετέχουμε στη νέα κοροϊδία. Στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία που αγωνία και αγωνίζεται, στους νέους που θέλουν καθαρές κουβέντες και όχι μισόλογα και δεν θα συμμετάσχουμε στην κακοσκηνοθετημένη παράσταση σας», τόνισε στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ανακοινώντας ότι το κόμμα του «δεν θα μετάσχει στην ονομαστική σας ψηφοφορία».

«Το δίλημμα δεν είναι Τσίπρας ή δανειστές. Το δίλημμα είναι κοινωνία ή φόροι – σπατάλες. Κοινωνία όρθια ή κοινωνία εξουθενωμένη από τους νέους σας φόρους και διχασμένη από τους πολιτικαντισμούς σας», είπε ο Στ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Χρησιμοποιείτε τους συνταξιούχους για να ενώσετε τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ανήθικο. Χρησιμοποιείτε τους συνταξιούχους για μια νέα σύγκρουση με την Ευρώπη. Είναι επικίνδυνο».

«Δεν σας απασχολούν οι πραγματικές ανάγκες των συνταξιούχων -σημερινών και αυριανών. Γιατί βέβαια τα εφάπαξ συμβολικά βοηθήματα δεν συνιστούν κοινωνική πολιτική», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και δήλωσε ότι «θέλουμε να στείλουμε και ένα μήνυμα στους «έξω». Ιδιαίτερα σε αυτούς που μας κουνούν τα δάκτυλο. Η ελληνική κοινωνία αγαπητοί εταίροι περνάει πολύ δύσκολα και πληρώνει και δικά σας λάθη. Μπορεί τα περισσότερα λάθη να είναι των κομμάτων που κυβερνούν και κυβέρνησαν, όμως αυτό δεν μειώνει τις ευθύνες του κ. Σόιμπλε και όλων εκείνων που πεισματικά επιμένουν σε αδιέξοδους δρόμους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment