PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Ανάγκη η ελάχιστη συνεννόηση Αντ. Σαμαρά – Αλ. Τσίπρα



Ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε για την πατριωτική ευθύνη που έχει η κυβέρνηση και για την αναγκαιότητα να συνομιλήσει η κυβέρνηση με την αντιπολίτευση.

Ως ηχηρό μήνυμα των Ευρωπαίων στη σημερινή αλλά και την επόμενη κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να κάνουν υποχωρήσεις σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης τις συζητήσεις με την τρόικα στο Παρίσι.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια πολιτική συμφωνία στη χώρα για τα μεγάλα ζητήματα. «Και είναι ντροπή που δεν μπορούν τα δύο κόμματα εξουσίας να έχουν την ελάχιστη συμφωνία ενώ το πρόβλημα είναι ένα» τόνισε.

Ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για την πατριωτική ευθύνη που έχει η κυβέρνηση και για την αναγκαιότητα να συνομιλήσει η κυβέρνηση με την αντιπολίτευση.

«Στα 3 – 4 θεμελιώδη σημεία θα έπρεπε να υπάρχει μια συμπόρευση της Νέας Δημοκρατίας με το ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή η υπόθεση του χρέους, που είναι πολύ μεγάλη για το μπόι της σημερινής κυβέρνηση, θα είναι πολύ μεγάλη και για το μπόι της επόμενης. Πιστεύει κανείς ότι αν αλλάξουμε το 30% δεξιά που έχουμε τώρα με ένα 30% αριστερά και πάει και κάνει τα γλυκά μάτια στη Μέρκελ ή στους τροϊκανούς ή στο ΔΝΤ θα που ότι θα σας χαρίσουμε μέρος του χρέους; Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τακτική σε σχέση με το χρέος. Το λένε όλοι οι σοβαροί και οι σοβαροί του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε.

Ο ίδιος ανέφερε ως μείζον θέμα την ανάγκη να υπάρξει μία ελάχιστη συνεννόηση καταρχήν του Πρωθυπουργού με τον Αλ. Τσίπρα ενώ σχετικά με τις πρόωρες εκλογές διερωτήθηκε «δηλαδή τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αν κάνουμε τον Δεκέμβρη εκλογές και έχουμε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχουν άνθρωποι που το πιστεύουν αυτό, πέρα από αυτούς που έχουν γοητευτεί από τη λογική ότι θα μας χαρίσουν το δάνειο;».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment