PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Αν η κυβέρνηση έχει τη διάθεση, μπορεί να βρεθεί λύση στο ασφαλιστικό


Είμαστε μια χώρα συνταξιούχων και δημοσίων υπαλλήλων και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν βάλλουμε εναντίον των επιστημόνων μας, των δικηγόρων, των γιατρών, των οικονομολόγων, των τεχνικών, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μετά από συνάντηση με προέδρους επιστημονικών φορέων για το ασφαλιστικό.  

Όπως είπε, το Ποτάμι θα συνεχίσει να μιλά ανοιχτά και τόνισε ότι «εάν υπάρξει, μια ελάχιστη διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης, για σοβαρή συζήτηση χωρίς αυτά τα υπερβολικά νούμερα που θέτει ο κ. Κατρούγκαλος, μπορεί να βρεθεί λύση».

Σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Κατρούγκαλου ότι γραβάτα στο δικαστήριο φοράνε και οι δικηγόροι που βγάζουν 800 ευρώ το μήνα και αυτοί που βγάζουν 60, 80, 100 χιλιάρικα το χρόνο, και φοράνε Armani και Dior, οι οποίοι, όπως είπε, πρέπει να συνεισφέρουν περισσότερο, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι «έχουμε την ατυχία να μας κυβερνούν άνθρωποι οι οποίοι, είτε δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, είτε τα έχουν βρει όλα έτοιμα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε ότι «μια ελληνική κοινωνία χωρίς καθόλου επιστήμονες δεν μπορεί να προχωρήσει και να ζήσει», ενώ ο Μιχάλης Βλασταράκος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, επεσήμανε ότι «οι υπερβολικές εισφορές στέλνουν και τους αυτοαπασχολούμενους στην ανεργία, στην μετανάστευση, στην έξοδο από το επάγγελμα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment