PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Αυτή η κυβέρνηση δε θέλει να χάσει τις καρέκλες


«Το σενάριο “δούλεψα 17 ώρες και έφερα μια καλή συμφωνία” το εξαντλήσαμε πέρυσι και δεν νομίζω ότι θα επαναληφθεί» σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και εκτίμησε ότι αυτή η κυβέρνηση «δεν θέλει να χάσει τις καρέκλες».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Βημα FM τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας κατά την προσφιλή του τακτική φτάνει όλα τα πράγματα στο αμήν για να πουν οι Έλληνες, υπό τον φόβο ότι θα έχουμε ακόμη χειρότερες εξελίξεις, ότι ακόμα και αυτά τα μέτρα είναι καλοδεχούμενα».

Στο ερώτημα τι θα πράξουν οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη Βουλή όταν τα έρθουν τα νέα μέτρα προς ψήφιση ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αρνούνται πραγματικά να ψηφίσουν. Είναι παιχνίδια πριν από το συνολικό ναι. Ουσιαστικά η υπόθεση έχει τελειώσει.

Υπάρχει μία καθυστέρηση σε δευτερεύοντα πράγματα, η οποία δεν δικαιολογεί όλο αυτό το κλίμα της εκλογολογίας. Θα το δούμε βέβαια στην πράξη».

Στη συνέχεια προσέθεσε «πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση δε θέλει να χάσει τις καρέκλες. Οι 153 βουλευτές έχουν εξαρτηθεί από το κράτος με ποικίλους τρόπους άρα αυτοί οι βουλευτές θα ψηφίσουν θετικά στην επόμενη ψηφοφορία και πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας θα τα έχει τα περισσότερα συμφωνήσει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment