Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Πέτσας: Η Τουρκία δεν έχει κανένα λόγο στα Δωδεκάνησα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στα Δωδεκάνησα δεν έχει κανένα λόγο η Τουρκία γιατί δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στο θέμα αποστρατικοποίησης νησιών του Αιγαίου που έθεσε η Άγκυρα, μέσω της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας υπό την προεδρία του Τούρκου προέδρου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε ότι καμία ελληνική κυβέρνηση δε συζητά την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών ενώ ανέφερε πως θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε την κυριαρχία της χώρας μας.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Πέτσας σημείωσε πως για να υπάρξει επικοινωνία χρειάζεται εμπιστοσύνη και προετοιμασία.

«Αν υπάρξουν αυτά τα δύο δεν αποκλείεται κάποια συνομιλία μεταξύ των δύο ηγετών», τόνισε υπογραμμίζοντας επίσης η ελληνική πλευρά είναι συντονισμένη σε όλα τα θέματα με την Κύπρο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment