PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στ. Παπαδόπουλος: Κύριε Παχατουρίδη, κάτω τα χέρια σας από τους εργαζόμενους


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Παπαδόπουλος και η Δημοτική Συμμαχία Πολιτών Περιστερίου «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ». Αναλυτικά:

Η έκθετη κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, θεσμικά αλλά κυρίως ηθικά, Διοίκηση Παχατουρίδη, μετά το μοιραίο λάθος της, ν’ αναρτήσει με υπόδειξη προτίμησης σε «διαγωνισμό» στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είναι απολογούμενη στον Περιστεριώτικο λαό, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους πολίτες που την εξέλεξαν. Επειδή είναι γνωστές οι τακτικές που ακολουθεί χρόνια ο κ. Παχατουρίδης, να μην αναλαμβάνει ποτέ τις ευθύνες που τού αναλογούν για λάθη, παρανομίες και παρατυπίες και να τις χρεώνει σε συνεργάτες του ή το χειρότερο και πλέον αναμενόμενο ,στους εργαζόμενους, θεωρούμε σχεδόν βέβαιο, ότι θα γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές.  Με αίσθημα ευθύνης λοιπόν, ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου μας, ότι τόσο οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, όσο και κυρίως οι εργαζόμενοι, εκτελούν εντολές του ίδιου του κ. Παχατουρίδη διαμέσου των προϊσταμένων τους και κανένας δεν ενεργεί αυθαίρετα  και αυτόβουλα.

Συνεπώς, η απόλυτη ευθύνη για τον κατ’ εντολή και καθ’ υπόδειξη «διαγωνισμό» , την έχει μόνο και αποκλειστικά ο πολιτικά και θεσμικά υπεύθυνος και υπόλογος στο Νόμο και στον λαό πολιτικός προϊστάμενος των εργαζομένων , Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης. Αντί λοιπόν με υπευθυνότητα κι εντιμότητα να πάρει την ευθύνη του και ν’ απολογηθεί για ένα τεράστιας σημασίας οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο, έκανε λόγο για «προβοκάτσια». Προβοκάτορες ποιοι κ. Δήμαρχε; Οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι ,τους οποίους εσύ διορίζεις ,κατευθύνεις κι ελέγχεις; Προβοκάτορες ποιοι κ. Δήμαρχε; Οι εργαζόμενοι που σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης κι ελέγχου από τη Διοίκησή σου, εκτελούν εντολές δικές σου; Και μόνο το γεγονός ,ότι έγινε λόγος για «προβοκάτσια» με τόση ευκολία από τον κ. Παχατουρίδη, δείχνει τον πανικό, την απελπισία αλλά και το μείζον ηθικό ζήτημα που προκύπτει.

   Σε κάθε περίπτωση και για νά ‘μαστε ξεκάθαροι, δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν εξιλαστήρια θύματα και εύκολοι στόχοι της Διοίκησης Παχατουρίδη οι εργαζόμενοι. Κανένας δήμαρχος, καμιά αρχή ,καμιά διοίκηση δεν μπορεί και δεν πρέπει έτσι προκλητικά και με θράσος να είναι σε καθεστώς ατιμωρησίας και πάνω από το Νόμο της πολιτείας. Η Δικαιοσύνη πρέπει να έχει τον λόγο, γιατί φαινόμενα σήψης και διαφθοράς που δεν ερευνώνται και πολύ περισσότερο δεν τιμωρούνται και συγκαλύπτονται , επαναλαμβάνονται πολλαπλάσια και δριμύτερα, οδηγώντας τις κοινωνίες στην παρακμή και την κατά συρροή ανομία, όπως σε τριτοκοσμικές χώρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment