PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στ. Παπαδόπουλος: Δε ζήτησα συγγνώμη στον κύριο Παχατουρίδη. Nα αποκατασταθεί η αλήθεια


Σε ανακοίνωση προχώρησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Παπαδόπουλος, σχετικά με δημοσιεύμα του PeristeriNews.gr για το δημοτικό συμβούλιο στις 16 Νοεμβρίου 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε  δημοσίευση του peristerinews.gr, (17/11/2017) γράφτηκε, στον τίτλο παραπλανητικά, ότι ζήτησα συγγνώμη από το δήμαρχο κ. Παχατουρίδη, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές, όπως ξεκάθαρα μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, αν ανατρέξει, τόσο στα πρακτικά της συνεδρίασης, στις βιντεοσκοπημένες ομιλίες που υπάρχουν, όσο και στους συναδέλφους μου.

Συγγνώμη ζήτησα  στους συναδέλφους μου για τη μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε, όταν ο Δήμαρχος συκοφαντικά με στοχοποιούσε, αποφεύγοντας επιμελώς να αναφερθεί στα ερωτήματα που του είχα θέσει για το ζήτημα του διαγωνισμού με την υπόμνηση που είχε αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και έκανε το γύρo όλης της χώρας και των περισσότερων ΜΜΕ που αυτό ήταν το μόνο κυρίαρχο θέμα.

Φυσικά δε με εκπλήσσουν, δε με τρομάζουν και δεν με αγγίζουν, ούτε τα δημοσιεύματα που κατά την άποψη του κ.Κ.Γαλαριώτη ,-όπως μου εξήγησε σε τηλεφωνική συνομιλία που επεδίωξα μαζί του- ζητώντας του να κατεβάσει το δημοσίευμά του με τον παραπλανητικό τίτλο.

Σε ό,τι αφορά στην αναδημοσίευση που έκανα μέσω συνδέσμων από έγκυρο ηλεκτρονικό ΜΜΕ και την συμπεριέλαβα στην ανακοίνωσή μου, η όποια μνεία σε δημοσιεύματα δε σημαίνει κατά ανάγκη και υιοθέτησή τους.

Η ουσία είναι, ότι το μόνο ζήτημα που είχε το δημοτικό συμβούλιο να συζητήσει ήταν ο διαγωνισμός με την υπόμνηση που δε δόθηκαν σαφείς και ικανές εξηγήσεις.

Στέφανος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment