PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Κασσελάκης: Είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός


Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την απόλυση του από το στρατό, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε εκπομπή του ALPHA και δήλωσε έτοιμος να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στη συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατατέθηκε εναντίον της κυβέρνησης.«Ένα κρίσιμο αποτέλεσμα είναι ότι αποκαλύφθηκε η αλαζονεία του Κώστα Αχ. Καραμανλή, αυτό το στιλ, το υφάκι, ότι δεν ήξερε τίποτα, ότι λέει ψέματα, που πριν έναν χρόνο τον είχαν ειδοποιήσει οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει ερώτηση και ειρωνευόταν στη Βουλή και έλεγε ότι ‘είναι ντροπή να θέτουμε θέματα ασφαλείας’ και αυτή η στρατηγική του ‘δεν ντρέπεστε;’ που την κάνει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

Όσον αφορά όμως στην ίδια την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε σχετικά με δημοσιεύματα περί «μονταζιέρας», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ήταν μεν ένα «χρήσιμο εργαλείο» αλλά «όταν είναι δεδομένο το αποτέλεσμα, δεν αλλάζει κάτι ως προς την ουσία». Ο Στέφανος Κασσελάκης επίσης σχολίασε το δυστύχημα των Τεμπών ενώ έκανε λόγο για κοινωνική δυσαρέσκεια που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της κυβερνητικής διαχείρισης του δυστυχήματος. «Θα έρθει ένα γερό χαστούκι στις Ευρωεκλογές, αλλά δεν θέλω ο ΣΥΡΙΖΑ απλά να πάρει μία ψήφο τιμωρίας στη ΝΔ. Θέλουμε θετική ψήφο».

Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο

«Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο. Και όταν τουλάχιστον ένα από τα δύο τζάκια κινδυνεύει με φυλακή, βάσει του εγκλήματος των Τεμπών, θα δείτε ότι θα κάψουν καμένη γη και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Τίποτα δεν είναι δεδομένο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης, μιλώντας για τις Ευρωεκλογές. «Είχαμε προσωπικά στοιχεία των εκλογέων του εξωτερικού, τα οποία δόθηκαν από τα στελέχη της ΝΔ στους ευρωβουλευτές της ΝΔ και εργαλειοποιήθηκαν. Άλλο ένα ψέμα της Νέας Δημοκρατίας τότε, ότι δήθεν η κα Ασημακοπούλου τα συγκέντρωσε με τις δικές της δυνάμεις και τελικά ήταν από στελέχη. Ρωτάω λοιπόν, έχουν διαρρεύσει στοιχεία εκλογέων του εξωτερικού. Ποιος εγγυάται ότι δεν έχουν διαρρεύσει στοιχεία και προσωπικά δεδομένα εκλογέων του εσωτερικού; Μπορεί να εγγυηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι δεν έχουν διαρρεύσει και εργαλειοποιηθεί και αν ναι, πώς;», δήλωσε.

Όσον αφορά στον ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει περίπτωση για συνεργασία. Φαίνεται στην κοινωνία ότι έχουμε δημιουργήσει ένα κίνημα γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα προσπαθούν να με αποδομήσουν», ενώ επίσης προσέθεσε: «Είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται στα 830 ευρώ

Peristeri News

Κ. Αχ. Καραμανλής για Τέμπη: Με κατηγορούν χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες

Peristeri News

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Peristeri News

Leave a Comment