PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σπουδαία κίνηση των Fentagin για τους ήρωες των πυρκαγιών


Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου έδειξαν για μια ακόμα φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνοντας με κίνησή τους, τον σεβασμό τους προς τους συμβασιούχους δασοπυροσβέστες.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Ατρόμητου με το Βόλο, οι Fentagin βράβευσαν αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών, για τις υπηρεσίες τους και την αυτοθυσία τους για ακόμα μια χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο είχαμε την τιμή να βρίσκεται κοντά μας αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών, προκειμένου να τους βραβεύσουμε συμβολικά για τις υπηρεσίες τους και την αυτοθυσία τους για ακόμα μια χρονιά.
Οι εποχικοί πυροσβέστες είναι τα παιδιά που κάθε καλοκαίρι δίνουν άνισες μάχες με τις φλόγες, σώζουν ζωές και περιουσίες. Είναι τα παιδιά που κάθε καλοκαίρι είναι ήρωες και κάθε χειμώνα είναι “ξεχασμένοι” από το κράτος.
Είμαστε μαζί τους και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, για το εργασιακό τους μέλλον και για την άμεση απορρόφηση των εποχικών πυροσβεστών στο Σώμα.
Τόσο εμείς, ως φίλαθλοι και οπαδοί του ΑΤΡOΜΗΤΟΥ, όσο και ο Περιστεριωτικος λαός τους βλέπουμε πάντα σαν τα δικά μας παιδιά, σαν ήρωες της διπλανής πόρτας.
Το καλοκαίρι ήρωες, τον χειμώνα ξεχασμένοι.
Πάντα όμως στην πρώτη γραμμή ✊🏼
FENTAGIN 1980

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment