PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος: «Χάος στα σχολεία»


Με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος συναντήθηκαν σήμερα, Δευτέρα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, ο υπεύθυνος του τομέα Παιδείας και οι αναπληρωτές του τομέα.

Με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος συναντήθηκαν σήμερα, Δευτέρα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, ο υπεύθυνος του τομέα Παιδείας, Άρης Σπηλιωτόπουλος και οι αναπληρωτές του τομέα, Σπύρος Ταλιαδούρος, Θανάσης Κυριαζής και Φίλιππος Τσαλίδης.

Ο κ.Σπηλιωτόπουλος τόνισε ότι επικρατεί χάος στα σχολεία, αναφερόμενος στα προβλήματα που υπάρχουν, όπως ελλείψεις βιβλίων και εκπαιδευτικών.

«Αυτό είναι το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς στην Ελλάδα των “μνημονίων”, των “διαρθρωτικών αλλαγών”, της προχειρότητας, του μη έγκαιρου προγραμματισμού και της ανευθυνότητας στην Παιδεία» ανέφερε.

Και πρόσθεσε ότι στα δημοτικά σχολεία υπολογίζεται ότι απαιτούνται συνολικά 14 εκατομμύρια αντίτυπα και οι αποστολές που έχουν γίνει ανέρχονται σε περίπου 2 εκατομμύρια. Επίσης, είπε ότι υπάρχουν περίπου 4.700 κενές οργανικές θέσεις.

«Σε αντιστάθμισμα το υπουργείο προχώρησε σε συγχωνεύσεις και καταργήσεις δεκάδων σχολείων σε όλη την Ελλάδα και στη δημιουργία τμημάτων των 30 μαθητών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment