PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπανός για διαιτησία: «Έχουν τιμωρηθεί 6 διαιτητές για λάθη εναντίον του Ατρόμητου»


Τα παράπονά του για τη διαιτησία εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας συμφωνίας με τον Νταμίρ Κάναντι.

Ο διοικητικός ηγέτης των Περιστεριωτών τόνισε ότι δεν υπήρξε ισονομία στο πρωτάθλημα, δεν τηρήθηκε το 50-50 ενώ υπογράμμισε το γεγονός ότι έχουν τιμωρηθεί 6 διαιτητές για λάθη που έχουν κάνει εναντίον του Ατρόμητου.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σπανού για τη διαιτησία:

«Ο Ατρόμητος στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν στις κορυφαίες θέσεις φτάνοντας μέχρι και να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Δεν είχαμε ισονομία όμως και δεν τηρήθηκε το 50-50. Σε σημαντικά παιχνίδια έγιναν διαιτητικά λάθη εις βάρος μας. Έχουν τιμωρηθεί 6 διαιτητές για λάθη κατά του Ατρόμητου. Είμαστε, όμως, πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα ποδοσφαίρου. Είχαμε κατοχή, κυριαρχία και σε αυτό υπάρχει σφραγίδα του προπονητή. Έχει κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση όλου του φίλαθλου κόσμου. Με σταματούν φίλαθλοι στο δρόμο και μου λένε ότι εμείς έπρεπε να είμαστε πρωταθλητές. Ξέρω σε ποια χώρα ζω και δεν υπάρχει αξιοκρατία. Δεν έχει τελειώσει κάτι για φέτος. Περιμένουμε τις πειθαρχικές αποφάσεις για να έχουμε ξεκάθαρο τον βαθμολογικό πίνακα. Έχουμε 18 βαθμούς για να διεκδικήσουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment