PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπανός: «Δικό τους σπίτι οι Ακαδημίες στον Ασπρόπυργο»


Την καθιέρωση των προπονητικών εγκαταστάσεων στον Ασπρόπυργο, στις οποίες θα προστεθεί ακόμα ένα γήπεδο, γνωστοποίησε ο Γιώργος Σπανός στα λεγόμενά του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο μεγαλομέτοχος τόνισε ότι στο Νταμάρι υπάρχει μεγάλη συμφόρηση, κάτι που πρέπει να διαφοροποιηθεί και έτσι οι Ακαδημίες θα έχουν το νέο τους σπίτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα σας δώσω και μια είδηση. Φτιάχνουμε ακόμα ένα γήπεδο στον Ασπρόπυργο για τις Ακαδημίες. Θέλουμε τον Ασπρόπυργο να το κάνουμε μόνο για τον Ερασιτέχνη και για τα παιδιά των Ακαδημιών μας. Έχουμε επενδύσει εκεί, θέλουμε να επενδύσουμε κι άλλο».

Παράλληλα, ο Νταμίρ Κάναντι ευχαρίστησε τους Τόλη Αποστόλου και Γιάννη Αγγελόπουλο για τη βοήθεια που του παρέχουν στα θέματα των Ακαδημιών.

«Είμαι ένας προπονητής που ασχολούμαι πολύ με τους νέους παίκτες, αφού δίνουν ενέργεια και είναι πεινασμένοι. Είναι η φιλοσοφία μου να αναδείξουμε νέους παίκτες. Είναι ο στόχος μου για το μέλλον. Για αυτό συνεργαζόμαστε όλοι μαζί, έχουμε εξαιρετική συνεργασία και μαζεύω πληροφορίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αποστόλου και τον κ. Αγγελόπουλο για αυτό. Βρέθηκα χθες στην Πάτρα. Αν βρούμε ένα ταλεντο τότε θα κινηθούμε κατάλληλα για το θέμα. Ήταν ένας στόχος που βάλαμε και με τη διοίκηση. Θέλω να παίζω με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και αυτή είναι μια νέα τάση. Το βλέπουμε και στην Ευρώπη. Όλοι τρέχουν, τρέχουν, τρέχουν και παίζουν, παίζουν, παίζουν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Με ήττα έκλεισε η χρονιά για τον Ατρόμητο – 0-1 ο Αστέρας στο Περιστέρι

Peristeri News

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Leave a Comment