PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπανός: «Δεν χαϊδεύω άλλο αυτιά, αυτό είναι το μοναδικό που δεν έχω καταφέρει στον Ατρόμητο»


Για το θέμα της προσέλευσης του κόσμου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου μίλησε ανοιχτά ο Γιώργος Σπανός στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης Τύπου.

Ο μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών είπε χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να χαϊδέψει άλλο αυτιά, παραδέχθηκε ότι αυτό το θέμα είναι το μοναδικό που δεν έχει καταφέρει ο Ατρόμητος επί διοίκησής του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν συμβιβάζεται με την 8η ή την 9η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε για το συγκεκριμένο ζήτημα:

«Είναι δυσανάλογο το brand name με την πορεία που κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Δεν γίνεται να μην είναι γεμάτο το γήπεδο με τα όσα έχουμε κάνει φέτος. Δεν μπορώ να χαϊδεύω άλλο αυτιά. Το έχω κάνει τόσα χρόνια. Το γήπεδο έπρεπε να είναι πάντα γεμάτο, ειδικά φέτος. Είμαι από το 2005 εδώ. Δηλαδή 13 χρόνια. Είναι το μοναδικό πράγμα που δεν έχει καταφέρει αυτή η διοίκηση. Φταίμε εμείς ίσως και οι παθογένειες του ποδοσφαίρου. Είναι κάτι που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες. Για μένα ο Ατρόμητος έχει πιάσει ταβάνι. Έχουμε πετύχει εξαιρετικά πράγματα. Έχουμε κοιτάξει τους μεγάλους στα μάτια. Έχουμε χάσει σε ένα παιχνίδι τα προκριματικά του Champions League. Έχουμε πετύχει τρομερά πράγματα. Δεν θέλουμε να είμαστε μέτριοι. Δεν συμβιβάζομαι με την 8η ή την 9η θέση. Είμαι όμως και πραγματιστής. Αν αυτή η ομάδα είχε πυρήνα 7-8.000 κόσμο θα μας μετρούσαν διαφορετικά. Στο Παναχαϊκή-Άρης, αγώνας Football League, είδατε δεν έπεφτε καρφίτσα. Στα μη εμπορικά ματς προσπαθούμε να καλύψουμε τα έξοδα του αγώνα. Δεν βγάζουμε τις ευθύνες μας απέξω. Αλλά έχει ευθύνη και η όλη η πόλη. Για όσους έρχονται όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε για αυτούς το 120%. Είμαστε φιλόδοξοι και δεν θέλουμε να είμαστε στη μετριότητα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment