PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπάνιο επίτευγμα του Μανούσου – Το απόλυτο χατ-τρικ


Ο επιθετικός του Ατρομήτου έκανε χατ-τρικ από το πρώτο ημίχρονο στο ματς με το Βόλο αλλά και ένα σπάνιο επίτευγμα για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Ο Μυτιληνιός φορ κατάφερε να πετύχει το “απόλυτο χατ-τρικ” αφού σκόραρε με το δεξί πόδι, το αριστερό πόδι και το κεφάλι.

Ένα πολύ σπάνιο επίτευγμα που δύσκολα μπορούμε να βρούμε να έχει συμβεί ξανά στα ελληνικά γήπεδα και κάποιες φορές στα ευρωπαϊκά.

Το απίστευτο του χατ-τρικ του Μανούσου ήταν ότι πέτυχε και τα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο κάτι που είναι εξίσου σπουδαίο και δύσκολα συναντάς.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν τη φετινή χρονιά μια από τις εξαιρέσεις μιας κακής σεζόν και σίγουρα θα θυμάται για πολλά χρόνια την επίδοση των 16 συνολικά τερμάτων σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάτι που όπως φαίνεται θα του δώσει την ανανέωση συμβολαίου και για τη νέα σεζόν αφού συνδύασε τη μαχητικότητά του με αρκετά τέρματα.

Το αφιέρωμα της ΠΑΕ Ατρόμητος στον Γιώργο Μανούσο

Ο Γιώργος Μανούσος με το χατ-τρικ του απέναντι στο Βόλο, έφτασε τα 40 στην Α΄ Εθνική και είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών από το νησί της Λέσβου.

Ο επιθετικός της ομάδας μας είχε προσπεράσει στη σχετική λίστα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ανέστη Αγρίτη, ο οποίος είχε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια 35 τέρματα.

Ο γιος του μεγάλου Γιάννη Μανούσου, από το προηγούμενο καλοκαίρι διατηρεί και την πρωτιά του πρώτου σκόρερ του Ατρομήτου στο Europa League με τέσσερα γκολ σε έξι αναμετρήσεις.

Σε ηλικία 32 ετών έχει φορέσει εκτός απο της ομάδας μας, τις φανέλες του ΟΦΗ, της Καλλονής και του Πλατανιά.

Φέτος διανύει μία εξαιρετική χρονιά, μετρώντας 16 τέρματα και μία ασίστ εώς τώρα.

Επίσης είναι ο πρώτος σκόρερ των Play-out, μαζί με τον Λούις Φερνάντεθ του Αστέρα Τρίπολης, μΕ αμφότερους να μετρούν πέντε γκολ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment