PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπ. Μαγγούνης: Καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί το Περιστέρι


Την πεποίθησή του ότι το Περιστέρι θα φθάσει εκεί που πραγματικά αξίζει εξέφρασε το νέο μεταγραφικό απόκτημά του ΓΣΠ, Σπύρος Μαγγουνής.

Ο 30χρονος φόργουορντ θα φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα της Περιστεριώτικης ομάδας και με δηλώσεις του εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στο Περιστέρι, καθώς είμαι από αυτές τις γειτονιές και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος, την ιστορία και τη δυναμική του».

Εν συνεχεία, εξήγησε πώς πείστηκε να μετακομίσει στο «Ανδρέας Παπανδρέου»: «Μίλησα με τον κόουτς Καραγιάννη και τον Αντώνη (Μάντζαρη) και κατάλαβα ότι η προσπάθεια που κάνει η ομάδα είναι πολύ σοβαρή. Είχα και στο παρελθόν συζητήσεις με το Περιστέρι, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή! Αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί κι αυτό θα κάνουμε… Όπου κι αν αγωνιστούμε το ρόστερ μας είναι πολύ δυνατό. Το Περιστέρι πρέπει να επιστρέψει στην Α1 κι αυτός είναι ο στόχος όλων όσων φοράμε τη φανέλα του. Δεν χρειάζεται να λέμε, αλλά να κάνουμε πολλά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment