PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σπ. Λυκούδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με τις αρχές της Αριστεράς


Δύσκολη κατάσταση χαρακτηρίζει ο βουλευτής με το Ποτάμι Σπύρος Λυκούδης τα όσα συμβαίνουν γύρω από την συνεργασία του Ποταμιού με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία), σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι ως ΜΕΤΑρρυθμιστές δεν θα τα παρατήσουν, καθώς η συνεργασία στον χώρο της Κεντροαριστεράς αποτελεί στρατηγικό στόχο.

Παραδέχεται, ωστόσο, ότι «το πλοίο κλυδωνίζεται επικίνδυνα και κινδυνεύει να συμπαρασύρει τους πάντες στο βυθό».

Ο κ. Λυκούδης, δηλώνει ότι ως κίνηση «ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς» συνεργάστηκαν άριστα και με επιτυχία με το Ποτάμι και η συνεργασία τους συνεχίζεται ομαλά.

Απορρίπτει δε την όποια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέει, δεν έχει σχέση «με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς» και χαρακτηρίζει σωστή την απόφαση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού να πουν όχι στην απλή αναλογική.

Ερωτηθείς εάν έχει πειστεί ότι ο Πρωθυπουργός θα εξαντλήσει την τετραετία, ο κ. Λυκούδης απαντά λέγοντας «διερωτώμαι εάν έχει πρωτίστως πείσει τον εαυτό του».

Αναφερόμενος στην οικονομία εκτιμά ότι σήμερα έχει πιάσει πάτο», ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σημειωθεί το 2017 κάποια οικονομική βελτίωση, εάν οι προγνώσεις επαληθευτούν.

Για τη δημοπράτηση των καναλιών, ο Σπύρος Λυκούδης την χαρακτηρίζει «φαρσοκωμωδία».

Για τα πρόσφατα γεγονότα στο Ωραιόκαστρο ζητά να απομονωθούν από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου, διχαστικές φωνές, όπως αυτή του τοπικού δημάρχου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment