PeristeriNews.gr
Media

Σώζεται στο «90» το MEGA: Ένα βήμα πιο κοντά στην ΑΜΚ της Τηλέτυπος Α.Ε.


Την πρόθεσή τους να προχωρήσουν στην αναγκαία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τηλέτυπος Α.Ε. (Mega Channel) εξέφρασαν οι μέτοχοι της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μέτοχοι και πιθανοί επενδυτές εκδήλωσαν την πρόθεση τους να καταθέσουν άμεσα προκαταβολή έναντι της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ), ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Το δ.σ. διαβεβαίωσε παράλληλα,  ότι θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Η ανακοίνωση της Τηλέτυπος Α.Ε.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Peristeri News

Άγνωστες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

Peristeri News

Απεργία σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Peristeri News

Leave a Comment