PeristeriNews.gr
Lifestyle

Σοβαρό τροχαίο για τον Τάιγκερ Γουντς


Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Τάιγκερ Γουντς μετά από «πολλαπλούς τραυματισμούς πολλαπλών στα πόδια» σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Λος Άντζελες.

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι «ανταποκρίθηκε σε κλήση για ατύχημα με ανατροπή ενός οχήματος» στο οποίο το «όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές».

Ο 15 φορές πρωταθλητής του γκολφ, 45 ετών, έπρεπε να απομακρυνθεί από το σημείο από πυροσβέστες και ιατρικό προσωπικό.

Ο Σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες Άλεξ Βιγιανέβα δήλωσε αργότερα ότι ο Γουντς «ήταν ζωντανός και είχε συνείδηση» στο σημείο της συντριβής. Σημείωσε επίσης ότι «δεν υπήρχε ένδειξη βλάβης».

Ο Τάιγκερ Γουντς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο Harbour-UCLA στο West Carson της Καλιφόρνια. Ο ατζέντης του, Γουντς Μαρκ Στάινμπεργκ, επιβεβαίωσε ότι ο αθλητής υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση την Τρίτη και τις λεπτομέρειες για τους τραυματισμούς του.

Ο Γουντς ήταν στο Riviera Country Club στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο ως ο οικοδεσπότης του τουρνουά Genesis Invitational.

Σε συνέντευξη τύπου για το ατύχημα, ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του County County Daryl Osby είπε ότι ο Γουντς απομακρύνθηκε από το πολυτελές SUV 2021 Genesis GV80. «Μου δόθηκε η εντύπωση ότι οι τραυματισμοί είναι σοβαροί και στα δύο πόδια. Δεν υπήρχαν άλλοι σοβαροί τραυματισμοί από όσο ξέρω», πρόσθεσε.

ESPN: Δεν κινδυνεύει η ζωή του

Σε πολύωρη λεπτή χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα υποβλήθηκε ο Τάιγκερ Γουντς μετά το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που είχε την Τρίτη (23/02), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έως τώρα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αναφερόμενος στο περιστατικό και βλέποντας την κατάσταση του οχήματος τόνισε πως ο διάσημος γκόλφερ «είναι τυχερός που ζει».

Ο Γουντς αναρρώνει στο νοσοκομείο της Καλιφόρνια μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Με βάση τις αστυνομικές αρχές το αυτοκίνητο του Γουντς ντελαπάρισε, βγήκε από το οδόστρωμα και καταστράφηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έφτασαν και δυνάμεις της πυροσβεστικής, που βοήθησαν τον Αμερικανό παίκτη του γκολφ να βγει από το αυτοκίνητο και να οδηγηθεί αμέσως στο νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσε το ESPN, ο κορυφαίος γκόλφερ είχε δύο συντριπτικά και ανοιχτά κατάγματα, κυρίως στο δεξί πόδι, αλλά η ζωή του δεν βρίσκεται, πλέον, σε κίνδυνο. Του τοποθετήθηκε λάμα στην κνήμη, καθώς και βίδες στον αστράγαλό του.

«Ευχαριστούμε όλους για την τεράστια υποστήριξη και τα πάρα πολλά μηνύματα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Τάιγκερ Γουντς έχει τις αισθήσεις του, ανταποκρίνεται και αναρρώνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Ευχαριστούμε τους υπέροχους γιατρούς και το προσωπικό του Harbor UCLA Medical Center, τον σερίφη του Λος Άντζελες, καθώς και την πυροσβεστική υπηρεσία. Η στήριξη και η βοήθειά σας ήταν απίστευτη.

Δεν θα υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση προς το παρόν. Ευχαριστούμε για τις ευχές και θέλουμε να τηρηθεί η ιδιωτικότητα τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας του Γουντς.

Από την πλευρά του επικεφαλής της πυροσβεστικής, Ντάριλ Όσμπι, υποστήριξε πως η κατάσταση του Τάιγκερ Γουντς κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο ήταν σοβαρή, αλλά σταθερή.

Επίσης με βάση τις πληροφορίες που διέρρευσαν από τα ερευνητικά κλιμάκια που τον εξέτασαν διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί κάποια άλλα χτυπήματα ή, βλάβη, ούτε να έχει κάνει χρήση αλκοόλ ή, κάποιας άλλης ουσίας που θα μπορούσε να ευθυνόταν για το ατύχημα.

Όπως τόνισε ο Όσμπι χρησιμοποιήθηκε μια ράβδος και ένα τσεκούρι για να αφαιρέσουν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να μπορέσουν να βγάλουν ασφαλή από εκεί τον τραυματισμένο άνδρα.

Ο Γουντς φέρεται να είχε τις αισθήσεις του, ενώ σημαντικό ρόλο για να μην κινδυνεύσει η ζωή του έπαιξαν οι αερόσακοι, οι οποίοι άνοιξαν αμέσως μετά την σφοδρή σύγκρουση.

«Είναι πολύ τυχερός που βγήκε ζωντανός από εκεί μέσα» , δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος, ενώ οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά όλες τις κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή και κατέγραψαν το ατύχημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment