PeristeriNews.gr
Lifestyle

Σοβαρό τροχαίο για την Αντζελίνα Τζολί


Κινδύνευσε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα, καθώς ο οδηγός της λιμουζίνας της έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Η ζωή της Αντζελίνα Τζολί είναι γεμάτη θετικά πράγματα: μητέρα έξη παιδιών, σύζυγος του Μπραντ Πιτ, πολυβραβευμένη και επιτυχημένη ηθοποιός, σκηνοθέτις, πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ουνέσκο, κλπ.

Όμως, στην ζωή της, όπως και στην ζωή του κάθε ανθρώπου, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Την προηγούμενη εβδομάδα οι φωτογραφίες της να μαλώνει με τον σύζυγό της στο μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Σίδνεϊ έκαναν τον γύρο του κόσμου, ενώ στην πρεμιέρα του “Unbrocken” στο Βερολίνο εμφανίστηκε στεναχωρημένη και μόνη.

Το βράδυ της Δευτέρας όμως κινδύνευσε να πάθει χειρότερα. Καθώς επέστρεφε σπίτι μετά την πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Unbroken” στο Μπέβερλι Χιλς, ο οδηγός της λιμουζίνας που είχε νοικιάσει έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την έντονη βροχόπτωση, χτύπησε το κράσπεδο, δύο λάστιχα έσκασαν και το όχημα παρ’ ολίγο να αναποδογυρίσει, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος x17online.com.

Αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος ανέφερε ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Τζολί έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο κράσπεδο, ενώ η ηθοποιός αναρωτιόταν αν έχουν συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο. “Ήταν τρομακτικό. Τα λάστιχα εξερράγησαν και είναι θαύμα που δεν έγινε τίποτα χειρότερο. Δεν θα με εξέπληττε αν η ηθοποιός χτυπούσε στον λαιμό”, πρόσθεσε.

Ευτυχώς η σταρ δεν τραυματίστηκε, αλλά ήταν φανερά σοκαρισμένη και περίμενε στωϊκά στην άκρη του δρόμου να έρθει άλλο αυτοκίνητο να τη μεταφέρει σπίτι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment