Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σοβαρό επεισόδιο βίας έξω από το 16ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό βίας καταγράφηκε κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 16ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Όπως συνέβη την Παρασκευή σε όλα τα σχολεία της πόλης, έτσι και στο 16ο Γυμνάσιο πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του 15μελους του σχολείου για άγνωστο λόγο βγήκε από το σχολείο και ήρθε σε αντιπαράθεση με εξωσχολικούς που βρίσκονταν στο πάρκο απέναντι από το σχολείο.

Οι εξωσχολικοί που προσπάθησαν να μπουν στο σχολείο επιτέθηκαν στον 16χρονο με γροθιές τραυματίζοντας το παιδί ελαφρά.

Μετά το επεισόδιο οι εξωσχολικοί που είχα προσεγγίσει το σημείο με μηχανάκια απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο υποδιευθυντής του σχολείου που αντιλήφθηκε το περιστατικό κάλεσε άμεσα την Αστυνομία, με τους Αστυνομικούς να καταγράφουν το συμβάν και να αναζητούν τους δράστες.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο θυμίζει περισσότερο σκηνές από συμμορίες, παρά σκηνές σχολικού περιβάλλοντος και θα πρέπει να προβληματιστούν πολύ όλοι οι αρμόδιοι, αφού αφορά εφήβους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment