PeristeriNews.gr
Lifestyle

Σοβαρό ατύχημα για τον Τζόνι Ντεπ


Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ. Ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται, ο ηθοποιός είχε έναν σοβαρό τραυματισμό μετά την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ των Καννών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αγαπημένος σταρ του Χόλιγουντ να αναγκαστεί να ακυρώσει τις live εμφανίσεις που θα είχε με το συγκρότημά του.

Μάλιστα, ο Τζόνι Ντεπ έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι έσπασε τον αστράγαλό του.

Η ανάρτηση του ηθοποιού:

«Αγαπητοί μου φίλοι, λυπάμαι που λέω ότι έχω σπάσει τον αστράγαλό μου… Χειροτέρεψε. Το ιατρικό προσωπικό μου πρότεινε σθεναρά να αποφύγω οποιαδήποτε δραστηριότητα αυτή τη στιγμή και έτσι δυστυχώς δεν μπορώ να ταξιδέψω.

Λυπούμαστε πολύ που που θα χάσουμε τη Βοστώνη, το Νιου Χάμσαϊρ και τη Νέα Υόρκη, αλλά μην φοβάστε, υπόσχομαι ότι θα φέρουμε ένα καταπληκτικό σόου σε όλους σας στην Ευρώπη και θα φέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην Ανατολή… Και πάλι, ζητώ ειλικρινή και βαθιά συγγνώμη. Έχετε όλη μου την αγάπη και τον σεβασμό» έγραψε ο Τζόνι Ντεπ στα social media.

Σημειώνεται ότι για τον Τζόνι Ντεπ, η εμφάνιση στις Κάννες και το χειροκρότημα για το Jeanne Du Barry, τη νέα του ταινία σε σκηνοθεσία της Maiwenn Besco, θεωρείτο ως μία δικαίωση για όλα όσα συνέβησαν την περσινή χρονιά.

Ή τουλάχιστον, κάποιοι το βλέπουν ως εξιλέωση για τον ίδιο και σίγουρα όσοι παραβρέθηκαν στο Φεστιβάλ, που είδαν ένα μεγάλο ηθοποιό να επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment