PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σοβαρή καταγγελία για το Δήμο Περιστερίου από αθλήτρια της κολύμβησης (vid)


Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία για το κολυμβητήριο της Χωράφας προχώρησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η παραολυμπιονίκης, Έφη Γκουλή.

Η νεαρή αθλήτρια που είχε συμμετάσχει και στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη, μόνο κολακευτικά σχόλια δεν κάνει για τον αθλητισμό και τις εγκαταστάσεις στο Δήμο Περιστερίου.

Μέσω ενός video στο tiktok η παραολυμπιονίκης τονίζει την κάκιστη κατάσταση των υποδομών στο Δήμο Περιστερίου και συγκεκριμένα της πισίνας στη Χωράφα, η οποία για πολλές μέρες έχει παραμείνει παγωμένη λόγω προβλήματος στον καυστήρα.

Όπως αναφέρει η Έφη Γκουλή, οι Περιστεριώτες αθλητές που πετυχαίνουν αξιοθαύμαστες επιδόσεις αναγκάζονται να κάνουν προπόνηση κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες μη έχοντας τον Δήμο στο πλευρό τους.

Μάλιστα η υποψήφια της παράταξης του Ανδρέα Παχατουρίδη αναφέρθηκε και στις εκλογές κάνοντας λόγο για εκμετάλλευση ανθρώπων προκειμένου η Διοίκηση να φτάσει σε ένα μεγάλο ποσοστό.

UPDATE: Η αθλήτρια άλλαξε την προβολή των videos από δημόσια σε ιδιωτικά μη δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να ακούσει την καταγγελία της.

Δείτε τα videos που ανάρτησε στο προφίλ της:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment