PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σοβαρά επεισόδια στην Κω


Σοβαρά επεισόδια με τρεις τραυματίες έγιναν το πρωί στην Κω, όταν ομάδα κατοίκων που διαμαρτύρονταν για την κατασκευή hotspot στο νησί, συγκρούστηκε με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η κατάσταση στο νησί είναι έκρυθμη και τεταμένη. Το πρωί έφτασαν τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες για τη δημιουργία hot spots.

Αρχικά μετέβησαν στην περιοχή Σελβέρι όπου είχε προσγειωθεί το ελικόπτερο με τον υπ. Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Κω. Στην περιοχή βρίσκονται σε επιφυλακή κάτοικοι της περιοχής και πολίτες του νησιού που αντιδρούν στη δημιουργία hot spot.

Γύρω στις 11 οι διμοιρίες των ΜΑΤ αποχώρησαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν στο παλιό στρατόπεδο στην περιοχή Πυλί, όπου έχουν ξεκινήσει εκεί εργασίες για την κατασκευή hot spot, χωρίς να το γνωρίζουν οι κάτοικοι του νησιού.

Αμέσως άρχισε η κινητοποίηση των πολιτών όπου πήγαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών και κατά τη διάρκεια των συμπλοκών τρία άτομα τραυματίστηκαν, δύο άνθρωποι λιποθύμησαν ενώ οι αρχές προσήγαγαν έναν δημοσιογράφο.

O αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας δήλωσε το πρωί σε ραδιοφωνική συνέντευξή του «Στο Κόκκινο» ότι οι επιθέσεις οργανώθηκαν από «ανθρώπους της φασιστικής Δεξιάς».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment