PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σούπερ προσφορά στα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Βέροια!


Μια καινοτομία με στόχο την προσέλκυση περισσότερου κόσμου στον αγώνα με τη Βέροια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, καθώς με την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου μέσω Internet για το επόμενο εντός έδρας ματς προβλέπονται προσφορές, ακόμα και στη μισή τιμή.

Μια νέα υπηρεσία με στόχο την προσέλκυση περισσότερων φίλων της ομάδας ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Ατρόμητος, η οποία ανταποκρίνεται στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Συγκεκριμένα, με την αγορά ενός εισιτηρίου για το επόμενο εντός έδρας ματς κόντρα στη Βέροια μέσω Internet και της υπηρεσίας «print@home», εξασφαλίζεται μειωμένη τιμή ακόμα και στο μισό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσιάζει σήμερα την υπηρεσία «print@home» δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας μας να αγοράσουν εισιτήριο του αγώνα με τη Βέροια σε φθηνότερες τιμές.

Από σήμερα (6/10) μέχρι και την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα πατώντας εδώ http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ και εξασφαλίστε έγκαιρα αλλά προπάντων με πιο φθηνή τιμή το εισιτήριο για την αναμέτρηση της 16ης Οκτωβρίου. Το τυπώνεις και έρχεσαι στο γήπεδο!».

Αυτές είναι οι τιμές του προηγούμενου ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

ticket-024

 

Η τιμή των εισιτηρίων για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, εφόσον εξασφαλιστούν ηλεκτρονικά μέχρι τις 12 Οκτωβρίου:

ticket-v

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment