Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

SOS για αιμοδοσία

Έκκληση προς τους εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν αίμα κάνει η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας, καθώς όπως υποστηρίζει αυτή την περίοδο τα αποθέματα λιγοστεύουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι πάσχοντες από Θαλασσαιμία υπομεταγγίζονται στα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, αφού τα ψυγεία των Αιμοδοσιών έχουν αδειάσει. Ελάχιστο ή και καθόλου αίμα για την προγραμματισμένη μετάγγιση. Αβέβαιο το μέλλον, ανασφάλεια για το αύριο, φόβος για τη ζωή των πασχόντων. Κανείς δε γνωρίζει και δεν μπορεί να εγγυηθεί για το αν θα βρεθεί αίμα για τη μετάγγισή τους».

Η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας ζητά τη λήψη μέτρων από την Πολιτεία και προγραμματισμό ώστε να εξασφαλίζεται παγίως η επάρκεια αίματος στη χώρα μας και υπενθυμίζει ότι η βοήθεια των εθελοντών αιμοδοτών είναι πολύτιμη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Leave a Comment