PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σοκάρουν τα στοιχεία για τον «δράκο» της Βρετανίας (video)



Λεπτομέρειες για το «βρώμικο» παρελθόν του Τζίμι Σάβιλ είδαν το φως της δημοσιότητας.

Λεπτομέρειες για το «βρώμικο» παρελθόν του Τζίμι Σάβιλ είδαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, δημοσιοποιήθηκαν περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης σε περίοδο πέντε δεκαετιών του δημοφιλούς παρουσιαστή στη Βρετανία.

Σύμφωνα με την έκθεση της Σκότλαντ Γιαρντ και βρετανικής οργάνωσης για την προστασία των ανηλίκων, σε αυτήν την περίοδο κακοποιήθηκαν από τον Σάβιλ παιδιά ηλικίας ακόμη και οκτώ ετών, ενώ προχώρησε σε 214 εγκληματικές πράξεις σε περιοχές της Βρετανίας, σε ακτίνα στην οποία βρίσκονται 28 αστυνομικά τμήματα. Οι 34 από αυτές τις περιπτώσεις είναι περιστατικά βιασμού.

Οι συντάκτες της έκθεσης αναφέρουν πως μέσα από την έρευνα για τις σοκαριστικές πράξεις του Σάβιλ αποκαλύπτεται μια εικόνα ενός «δεινού και αρπακτικού σεξουαλικού εγκληματία». Μάλιστα, η οργάνωση για την προστασία των ανηλίκων θεωρεί πως στην ιστορία της οργάνωσης, η οποία μετρά 129 χρόνια, ο Σάβιλ συγκαταλέγεται σε αυτούς με τις περισσότερες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε πως όλες οι υπηρεσίες που εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση θα πρέπει να ερευνήσουν μέχρι τέλους τι ακριβώς συνέβη.

Ο πρώην παρουσιαστής του BBC πέθανε σε ηλικία 84 ετών τον Οκτώβριο του Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι Χούθι επιτέθηκαν σε ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά

Peristeri News

Σλοβακία: Σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση ο Ρόμπερτ Φίτσο

Peristeri News

Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι με δεκατρείς τραυματίες

Peristeri News

Leave a Comment