PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σοκ στην Κίνα λόγω υπόθεσης βιασμών και βασανιστηρίων



Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη της Κίνας η αποκάλυψη για τον 35χρονο πατέρα που κρατούσε έξι νεαρές γυναίκες φυλακισμένες σαν σκλάβες στο υπόγειό του επί δύο χρόνια.

Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη της Κίνας η αποκάλυψη για τον 35χρονο πατέρα που κρατούσε έξι νεαρές γυναίκες φυλακισμένες σαν σκλάβες στο υπόγειό του επί δύο χρόνια, ενώ ανάγκασε τις τέσσερις εξ αυτών να δολοφονήσουν τις άλλες δύο.

Η αποτρόπαια αυτή είδηση ήρθε στην επικαιρότητα πριν από μερικούς μήνες, όταν μία από τις «σκλάβες» του κατάφερε να ξεφύγει και να πάει στην αστυνομία. Ωστόσο, μόλις την περασμένη εβδομάδα ο δράστης, ονόματι Λι Χάο (σ.σ: παντρεμένος και με το δωμάτιο του 8 μηνών γιου του να είναι ακριβώς πάνω από το μπουντρούμι), καταδικάστηκε σε θάνατο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γυναικών – δύο από τις οποίες παραδόξως καταδικάστηκαν σε φυλάκιση τριών χρόνων για τη συμμετοχή τους στη δολοφονία των υπολοίπων – ο Λι Χάο ήταν θαμώνας διαφόρων karaoke bars και προσέφερε μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου να κάνει σεξ στο σπίτι του στις σερβιτόρες. Τότε ήταν που ο 35χρονος τις φυλάκιζε στο μικροσκοπικό μπουντρούμι που είχε κατασκευάσει και ξεκινούσε την «εξημέρωσή» τους.

Συγκεκριμένα, τις βίαζε σε καθημερινή βάση, τις εξανάγκαζε να κάνουν σεξ με άλλους άνδρες και τις έβαζε να πρωταγωνιστήσουν σε πορνογραφικά βίντεο, τα οποία πόσταρε στο Διαδίκτυο. Παράλληλα, του άρεσε να τις βάζει να μάχονται μεταξύ τους για την προσωπική του διασκέδαση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και ηγέτη Χαμάς από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Peristeri News

Πενθήμερο εθνικό πένθος στο Ιράν

Peristeri News

Η ένταση μεταξύ Ισπανίας και Αργεντινής κλιμακώνεται

Peristeri News

Leave a Comment