PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σοκ προκαλεί η στυγερή δολοφονία γυναίκας στο 2ο Νεκροταφείο Αθηνών


Άγρια δολοφονημένη με δεκατέσσερεις μαχαιριές βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) η 32χρονη εφοριακός Θεοδώρα Ζέμπερη, μέσα στο Β’ Νεκροταφειο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια, όπου είχε πάει να αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο αγαπημένου της προσώπου.

Η 32χρονη Θεοδώρα, που είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στο πρόσωπο, στα χέρια, στο στήθος και στην καρδιά που ήταν και το μοιραίο, δείχνει και το μένος του δράστη, ο οποίος την “αποτελείωσε” δίνοντάς της και την τελευταία μαχαιριά, την ώρα που προσπαθούσε να σωθεί από τα χέρια του…

Όπως καταμαρτυρούν ο ιερέας του Νεκροταφείου και ένας αυτήκοος μάρτυρας, η κοπέλα αν και μαχαιρωμένη μέχρι να ξεψυχήσει κατάφερε να συρθεί λίγα μέτρα -όπως δείχνουν τα σημάδια από το αίμα- ανάμεσα στα μνήματα ζητώντας βοήθεια..

Ο ιερέας του Νεκροταφείου, πατέρας Θεόδωρος, δήλωσε ακόμα πως γνώριζε την Θεοδώρα Ζέμπερη καθώς εδώ και λίγους μήνες, πήγαινε συχνά στο Νεκροταφείο, γιατί είχε χάσει ένα πολύ στενό της φίλο και αυτό της είχε στοιχίσει πολύ και επισκεπτόταν τον τάφο του τακτικά. Για το απόγευμα της άγριας δολοφονίας, είπε ακόμη ο ιερέας, στο Νεκροταφείο βρίσκονταν 4-5 άτομα, που ήταν όμως μακριά από το σημείο που μαχαιρώθηκε η κοπέλα. Αναφερόμενος δε στον τοίχο της περίφραξης είπε ότι αν και είναι ψηλός, προς το πίσω μέρος η μάντρα χαμηλώνει και μπορεί εύκολα να μπει και να βγει κάποιος…

Κάτι που επιβεβαίωσαν και στο PerissteriNews.gr γυναίκες που καθημερινά επισκέπτονται στο Νεκροταφείο συγγενικά τους πρόσωπα.

Εντωμεταξύ ο τραγικός πατέρας της άτυχης κοπέλας, όπως δήλωσε ήδη στις τηλεοπτικές κάμερες, εντοπίζει το κίνητρο της δολοφονίας της, στις υποθέσεις που χειριζόταν στο πλαίσιο της εργασίας της ως ελεγκτής της εφορίας.

Ωστόσο περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει ο ιατροδικαστής τις αμέσως επόμενες ημέρες και οι έρευνες της Αστυνομίας που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment