PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σοκ εξαιτίας ομαδικού βιασμού μέσα σε λεωφορείο



Νομοθέτες, οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και απλοί πολίτες εξέφρασαν την οργή τους για τον ομαδικό βιασμό μιας γυναίκας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί.

Νομοθέτες, οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και απλοί πολίτες εξέφρασαν την οργή τους για τον ομαδικό βιασμό μιας γυναίκας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, απαιτώντας από την κυβέρνηση να πατάξει επιτέλους την εγκληματικότητα εις βάρος των γυναικών.

Γεγονός ασυνήθιστο για μία χώρα όπου οι επιθέσεις με θύματα γυναίκες συχνά περνούν απαρατήρητες και σπανίως διώκονται. Διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν μαζικά έξω από τη Βουλή ζητώντας τη θέσπιση της θανατικής ποινής για τους βιαστές.

Διαμαρτυρίες σημειώθηκαν και έξω από το αρχηγείο της αστυνομίας στο Νέο Δελχί, ενώ εξαγριωμένοι φοιτητές έκλεισαν δρόμους σε όλη την πόλη. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, έξι άνδρες βίασαν 23χρονη φοιτήτρια ιατρικής, χτυπώντας αυτή και τον σύντροφό της, ενώ αμέσως μετά τους πέταξαν έξω από το λεωφορείο. Μέχρι στιγμής, για το αποτρόπαιο περιστατικό έχουν συλληφθεί τέσσερις άνδρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Καταγγελία οργανώσεων καταναλωτών εναντίον της Temu

Peristeri News

Συνάντηση Σι Τζινπίνγκ με Πούτιν

Peristeri News

Ανέκτησε τις αισθήσεις του ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας

Peristeri News

Leave a Comment