PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σκούπα στη Ντιναμό Μπρεστ πριν από τον Ατρόμητο: Τέλος ο σούπερ-σταρ Μιλέφσκι και ο αρχηγός της ομάδας


Χαμός στην Ντιναμό Μπρεστ έξι μέρες πριν από το πρώτο ματς με τον Ατρόμητο, καθώς παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο μακράν πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας, Αρτέμ Μιλέφσκι και όχι μόνο.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Λευκορωσίας και επιβεβαίωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας, Όλγκα Χιζίνκοβα, ο πλέον διάσημος παίκτης της Μπρεστ δεν υπολογίζεται και θα ψάξει να βρει άμεσα ομάδα.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή που μίλησε στα ΜΜΕ μετά τη διαρροή της είδησης, ο λόγος που φεύγει άμεσα είναι το γεγονός ότι το μεταγραφικό παράθυρο ανοίγει σήμερα και η σεζόν ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο, οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάθεται στον πάγκο μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν ανοίγει πάλι η μεταγραφική περίοδος.

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα και η Ντιναμό Μπρεστ με ανακοίνωσή της.

Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός που αποχωρεί. Παρελθόν αποτελεί επί της ουσίας και ο αρχηγός της ομάδας, Αλεξέι Γκαβρίλοβιτς, ενώ δυσοίωνο είναι και το μέλλον του Πάβελ Σαβίτσκι στην Μπρεστ, που προς το παρόν μένει, αλλά η προσεχής αντίπαλος του Ατρόμητου περιμένει προτάσεις για να τον παραχωρήσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment