Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σκότωσε 29χρονο για χρέος 30 ευρώ και καταδικάστηκε σε ισόβια

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ισόβια δεσμά επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 46χρονο, που κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία 29χρονου Γεωργιανού, τον Οκτώβριο του 2014, σε γειτονιά της Καλαμαριάς.

Ισόβια δεσμά επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 46χρονο, που κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία 29χρονου Γεωργιανού, τον Οκτώβριο του 2014, σε γειτονιά της Καλαμαριάς. Αιτία της ανθρωποκτονίας φαίνεται ότι ήταν ένα χρέος της τάξης των 30 ευρώ που είχε ο κατηγορούμενος προς το θύμα, προερχόμενο από τζόγο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο άνδρες γνωρίζονταν μεταξύ τους, καθώς ήταν θαμώνες σε καταστήματα με φρουτάκια. Σε ένα από αυτά τα καταστήματα όπου σύχναζαν, ο 46χρονος Έλληνας δανείστηκε από τον νεαρό άνδρα 30 ευρώ, ποσό το οποίο ο αλλοδαπός ζήτησε επίμονα πίσω το ίδιο βράδυ.

Θύτης και θύμα πήγαν μαζί στο σπίτι του πρώτου στην Καλαμαριά, όπου ο 46χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμα κι επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με μαχαίρι. Αφού διαπληκτίστηκαν, ο 46χρονος επιτέθηκε στο θύμα με το μαχαίρι, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν περαστικοί που ειδοποίησαν τις Αρχές.

Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είχε σκοπό να σκοτώσει τον νεαρό αλλοδαπό, αλλά ο ισχυρισμός του δεν έγινε δεκτός, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νοσοκομείο Νίκαιας: Σοβαρές ελλείψεις απειλούν τη λειτουργία της Μαιευτικής

Peristerinews.gr Newsroom

28η Οκτωβρίου: Πότε απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών άνω των 3,5 τόνων

Peristerinews.gr Newsroom

Κατεβασμένα ρολά στα καταστήματα της αλυσίδας Pizza Fan

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment