PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Σκέφτομαι σοβαρά να αποσύρω τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή»


Δήλωσε σε πρωινή εκπομπή, ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης!

«Σκέφτομαι σοβαρά να αποσύρω τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή» δήλωσε στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης!

Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μια απόσυρση του κόμματός του από τη Βουλή, ίσως να συνεπάγεται την πρόκληση εκλογών.

Στόχος του πάντως υποστήριξε ότι είναι να προκαλέσει «ένα χαστούκι σε ένα παραλυμένο σύστημα» προκειμένου να «ομονοήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να ομολογήσουν τα λάθη τους και να βάλουν πλάτη» για το ξεπέρασμα της κρίσης.

Ο κ. Καρατζαφέρης προειδοποίησε επίσης ότι έρχονται δύσκολες ημέρες. «Αυτός ο Ιούνιος θα είναι ο πιο δύσκολος των επόμενων δεκαετιών», τόνισε.

Ο ίδιος προχώρησε και σε σκληρή κριτική των άλλων πολιτικών αρχηγών για την στάση τους. «Βλέπω έναν πρωθυπουργό που τα’ χει χαμένα, βλέπω τη ΝΔ να φοβάται να μπει στο παιχνίδι για να στηρίξει, βλέπω την Αριστερά στον κόσμο της», ισχυρίσθηκε.

Όσον αφορά τη συναίνεση και τα όσα ανέφεραν οι αρχηγοί στο συμβούλιο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης επέμεινε στην πρότασή του για «κυβέρνηση συνευθύνης: «Τι σημαίνει συναίνεση ή συνεννόηση; Είναι ανόητη λέξη. Συνευθύνη. Μπες μέσα και τράβα κουπί».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment