PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σκάνδαλο και στην Τουρκία με στημένα παιχνίδια


40 συλληφθέντες, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή».

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Φενερμπαχτσέ, Αζίζ Γιλντιρίμ, είναι ανάμεσα σε 40 συλληφθέντες, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή».

Στο σκάνδαλο εμπλέκονται ποδοσφαιριστές, μάνατζερ, πρόεδροι και διοικητικοί υπάλληλοι ομάδων. Οι κατηγορίες έχουν να κάνουν με την εμπλοκή τους σε στήσιμο αγώνων στο τουρκικό πρωτάθλημα και όχι μόνο, καθώς υπάρχουν υποψίες, ακόμα και για αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τμήμα καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος της Τουρκίας, μετά τις κατηγορίες για στημένους αγώνες, αντέδρασε άμεσα και με εφόδους σε σπίτια υπόπτων προχώρησε σε συλλήψεις, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές Ουμίτ Καράν (Εσκίσεχισπορ) Σερκάν Καλίκ (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Σερντάν Κιουλμπίγκ (Ανκαραγκιουτσού), αλλά και ο αντιπρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Σεκίπ Μοστούρογλου.

Η Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με τις Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ να βρίσκονται στο στόχαστρο, όπως ανέφεραν τα τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ πρώτο στη λίστα των υπό εξέταση στημένων αγώνων είναι το «διπλό» της Φενέρμπαχτσε στην έδρα της Σιβασπόρ με 4-3, με το οποίο η νικήτρια πανηγύρισε την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Το ματς ήταν στην τελευταία αγωνισιτκή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment