PeristeriNews.gr
Lifestyle

Σήμερα ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2016


Χωρίς την Ελλάδα που αποκλείστηκε στον ημιτελικό, αλλά με την παρουσία της Κύπρου που θα εμφανιστεί στην 14η θέση πραγματοποιείται απόψε ο τελικός της Eurovision.

Για πρώτη φορά στον διαγωνισμό συμμετέχει και χώρα που δεν ανήκει στην Ευρώπη με την Αυστραλία να περνά στον τελικό της διοργάνωσης.

Η διοργανώτρια Σουηδία ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης των τραγουδιών: πρώτο εμφανίζεται το Βέλγιο, τελευταία η Αρμενία, στην 14η θέση η Κύπρος.

Αναλυτικά η σειρά: Βέλγιο, Τσεχία, Ολλανδία, Αζερμπαϊτζάν, Ουγγαρία, Ιταλία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία, Αυστραλία, Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ρωσία, Ισπανία, Λετονία, Ουκρανία, Μάλτα, Γεωργία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο και Αρμενία.

Καινοτομία στην ψηφοφορία

Φέτος, αλλάζει ο τρόπος που θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα, προκειμένου να εντείνουν την αγωνία για τον νικητή ως το τέλος του διαγωνισμού. Η ανακοίνωση της βαθμολογίας θα γίνεται πλέον σε τρία στάδια.

Στο πρώτο, τα τηλεοπτικά δίκτυα των 42 χωρών που συμμετέχουν θα ανακοινώνουν τους βαθμούς, από έναν ως δέκα, που δίνουν οι κριτικές τους επιτροπές επαγγελματιών.

Στo δεύτερο στάδιο οι κριτικές επιτροπές θα δίνουν το 12άρι

Τέλος στο τρίτο στάδιο, η Eurovision θα προσθέτει τους βαθμούς που συλλέγονται από κάθε χώρα χάρη στην ψηφοφορία των τηλεθεατών, ξεκινώντας από τον υποψήφιο που συγκέντρωσε τους λιγότερους και φτάνοντας σ’ αυτόν που έλαβε τους περισσότερους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment