PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σήμερα η απόφαση της ΠΝΟ


Σε μία προσπάθεια να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τη συνεχιζόμενη απεργία των ναυτικών, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης συναντάται με το Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Σε μία προσπάθεια να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τη συνεχιζόμενη απεργία των ναυτικών, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης συναντάται με το Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) Γιάννη Χαλά και τον πρόεδρο της Ενωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας Α.Βεντούρη.

Στη συνέχεια αναμένεται να συνεδριάσει η ΠΝΟ προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω τη στάση της.

Ο υπουργός, μιλώντας νωρίτερα στο ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα 99,5”, δήλωσε πως «το κράτος δεν θα αφήσει την πατρίδα μας κομμένη στα δύο» και πως «όλα τα ενδεχόμενα για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι ανοιχτά», αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως ένας τρόπος είναι και η επιστράτευση των απεργών.

Στο μεταξύ, σε μία προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης που δημιουργήθηκε με παραγωγούς στην Κρήτη, έφθασαν χθες το μεσημέρι στο λιμάνι του Πειραιά, μεταφέροντας μόνο φορτηγά με προϊόντα, τρία πλοία.

Ακόμη ένα πλοίο με ευπαθή προιόντα κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά, αυτή τη φορά προερχόμενο από το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Οι ναυτεργάτες ανέφεραν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί άλλο δρομολόγιο με τα πλοία αυτά, μέχρι τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment