• Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Σημείο ηρεμίας, πολιτισμού και δροσιάς στην καρδιά του Περιστερίου

Peristeri News
Σεπτέμβριος26/ 2016

Το πιο ξακουστό σημείο στο Περιστέρι τους τελευταίους μήνες δεν είναι άλλο από την ανανεωμένη 1η παιδική χαρά της πόλης.

Ένα σημείο που προσελκύει καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες που θαυμάζουν το όμορφο περιβάλλον και απασχολούνται στα όργανα γυμναστικής και τα παιχνίδια της παιδικής χαράς ανάλογα με την ηλικία του καθενός.

Εξαιρετικές εντυπώσεις αφήνει και το όμορφο καφέ “9 Μούσες”, ένα μαγαζί που σπάνια συναντάς στην Αττική αφού προσφέρει ησυχία, δροσιά και στιγμές χαλάρωσης στους πελάτες του.

1902

Μια πραγματική όαση στο κέντρο της πόλης που προσεγγίζεται εύκολα μιας και απέχει μόλις λίγα μέτρα από τους σταθμούς ΜΕΤΡΟ Περιστέρι και Άγιος Αντώνιος.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο φωτογραφικό αφιέρωμα οι “9 Μούσες” συνδυάζουν τον μοναδικό καφέ που προσφέρουν με το υδάτινο στοιχείο.

Η πισίνα στο κέντρο του μαγαζιού προσελκύει κόσμο κάθε ηλικίας πρωί και απόγευμα προδίδοντας μια πρωτόγνωρη αίσθηση για τα δεδομένα καφετέριας στο Περιστέρι.

1904

Ακόμα και τις χειμερινές περιόδους μπορείτε να βρείτε σημεία που θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά και δυνατότητα να πιείτε τον καφέ σας και να συζητήσετε.

Γενικά η 1η παιδική χαρά αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης και προορισμού για τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας και όχι μόνο ενώ μέρα με τη μέρα οι επισκέπτες πληθαίνουν αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που έγινε.

1905