PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σημαντική ημερίδα στον Δήμο Ιλίου για τους Κινδύνους του Διαδικτύου


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην ημερίδα με θέμα «Κίνδυνοι Διαδικτύου – Προστατεύω το παιδί μου από τον αθέατο κόσμο του κακού» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ιλίου, από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ιλίου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο Δημαρχείο Ιλίου.

Το θέμα ανέπτυξαν οι εκπρόσωποι του Τμήματος Καινοτόμων Δράσεων και Στρατηγικής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βασίλειος Παπακώστας Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Αιμιλία Δουκέλη Τμηματάρχης και Βασιλική Αγγελούδη στέλεχος του τμήματος.

Σχετικά με τη διοργάνωση ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου και ειδικότερα την πρόεδρο Γωγώ Ανδρεάδη για την πρωτοβουλία αυτή. Είναι ένα σημαντικό θέμα, για το οποίο τόσο οι γονείς, όσο και η εκπαιδευτική κοινότητα θα πρέπει να είναι ενήμεροι. Εμείς θα στεκόμαστε πάντοτε αρωγοί σε τέτοιες ενέργειες και θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται προς όφελος των παιδιών μας. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωση, αφού συνδέεται άμεσα με τον τομέα της πρόληψης, σε κάθε επίπεδο».

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν επίσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου, ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Αδάμ Στάμου, η υπεύθυνη ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Ιλίου Παναγιώτα Οικονομάκου, ο τέως Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Γεώργιος Ζαφειρακίδης, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ιλίου Γωγώ Ανδρεάδη και μέλη της Ένωσης, Διευθυντές Σχολείων του Δήμου Ιλίου, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, καθώς και πολλοί γονείς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment