PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σφοδρή βροχόπτωση έπληξε το Περιστέρι


Άνοιξαν οι ουρανοί στο Περιστέρι καθώς το πρωί της Παρασκευής ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Αττική.

Η έντονη κακοκαιρία που αναμενόταν στην Αττική ξεκίνησε λίγο πριν τις 9.30 της Παρασκευής με ισχυρή βροχόπτωση στο κέντρο της Αθήνας.

Η κακοκαιρία είχε «εισβάλει» από τα δυτικά χτυπώντας όλο το κομμάτι του νομού Αττικής με αναφορές για καταιγίδα ακόμη και χαλαζόπτωση σε Περιστέρι, Αιγάλεω, Πέραμα, Ίλιον, Άνω Λιόσια, Πετρούπολη, Νίκαια, και Ασπρόπυργο.

Λίγο πριν τις 10:00 τα έντονα φαινόμενα επεκτάθηκαν και στα βόρεια προάστια με σφοδρή βροχόπτωση να πέφτει και στο Μαρούσι και τις γύρω περιοχές.

Όπως ήταν αναμενόμενο η κίνηση στους δρόμους αυξήθηκε ενώ πλημμύρισαν για κάποιες ώρες και δρόμοι της πόλης.

Σε ισχύ έκτακτο δελτίο

Σε ισχύ είναι και σήμερα το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εξέδωσε η ΕΜΥ χθες, προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

Τα καιρικά φαινόμενα επηρεάζουν σήμερα την κεντρική Μακεδονία, τα Δωδεκάνησα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως τα νότια τμήματά τους) και το βράδυ την ανατολική Μακεδονία.

Επίσης κατά περιόδους μέχρι τις απογευματινές ώρες, την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη.

Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment