PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Ντόρας σε Σαμαρά


Βέλη κατά του πρώην κόμματός εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Βέλη κατά του πρώην κόμματός εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Δημοκρατική Συμμαχία κατηγόρησε τη ΝΔ για έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας και ανακολουθία στις εξαγγελίες της, συγκρίνοντας το «Ζάππειο 2» και την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ, το επονομαζόμενο Plan B.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο τομεάρχης οικονομίας του κόμματος, ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης, στο Ζάππειο γίνεται λόγος για περικοπή δαπανών 11,3 δισ. ευρώ ενώ στο Plan B για 18,4 δισ. ευρώ.

«Πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει τα θέματα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν επικαλείται ανύπαρκτες περικοπές 7,1 δισ. ευρώ, τις οποίες ισχυρίζεται ότι εξήγγειλε «λεπτομερώς» μάλιστα πριν τρεις μόλις μήνες;» αναρωτιέται ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο κ. Σκυλακάκης αναφέρεται στο σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά για τις ΔΕΚΟ σημειώνοντας ότι στο Plan B έκανε λόγο για λύσεις σε όλες τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ ενώ στο «Ζάππειο 2» ανήγγειλε περικοπές στις «σπάταλες» ΔΕΚΟ οι οποίες θα είναι κατά 800 εκ. ευρώ μικρότερες από αυτές της κυβέρνησης.

«Πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει τα θέματα κάποιος που καταγγέλλει σκανδαλώδη ελλείμματα και στο πρόγραμμά του δηλώνει ότι θα τα μειώσει λιγότερο απ ότι εκείνοι που καταγγέλλει;» σχολιάζει ο κ. Σκυλακάκης, ο οποίος συνεχίζει την κατά μέτωπο επίθεση στη ΝΔ.

«Στο Plan B ο κ. Σαμαράς προβλέπει ότι η ανάκαμψη πρέπει να αρχίσει αμέσως, ενώ στην ομιλία του στη ΔΕΘ είπε ότι θα αρχίσει από τον τρίτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος της ΝΔ.

«Πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει τα θέματα κάποιος που το βράδυ ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσει την ανάκαμψη αμέσως και το επόμενο πρωί ότι η ανάκαμψη θα ξεκινήσει από τον τρίτο χρόνο;» διερωτάται στη συνέχεια ο τομεάρχης οικονομίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

«Είπε ότι δε θα χαϊδέψει αυτιά αλλά έδωσε μία σειρά υποσχέσεις. Άραγε αν χάιδευε αυτιά, αν πίστευε ότι λεφτά υπάρχουν και αν έδινε εύκολες υποσχέσεις, τι ακόμα θα έταζε; Οι πολίτες που σήμερα βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά προς το χειρότερο, έχουν δικαίωμα περισσότερου σεβασμού» κατέληξε ο κ. Σκυλακάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment