PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σφαίρες διέκοψαν ποδοσφαιρικό αγώνα (video)


Πανικό σε χιλιάδες θεατές της αναμέτρησης Σάντος – Μορέλια προκάλεσε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Πανικό σε χιλιάδες θεατές της αναμέτρησης Σάντος – Μορέλια προκάλεσε η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και υπόπτων κοντά στο γήπεδο όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, όλα αυτά διαδραματίστηκαν στην πόλη Τορεόν (στο βόρειο Μεξικό) και αποτέλεσαν την αιτία για να διακοπεί το ματς στο 40ό λεπτό καθώς ο διαιτητής έκρινε πως ενδεχομένως να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών (αλλά και σε όλων όσοι ήταν στον χώρο).

Και ενώ λοιπόν ώς εκείνη τη στιγμή η αναμέτρηση ήταν στο 0-0, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές, παράγοντες και φίλαθλοι άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν όταν οι πρώτοι πυροβολισμοί έδωσαν τη σειρά τους στους επόμενους και αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για αρκετά λεπτά!

Εικόνα που θα μείνει στις μνήμες όλων όσοι την παρακολούθησαν ήταν η προσπάθεια του Αργεντινού επιθετικού της Σάντος, του Εμανουέλ Λουδουένα, να σώσει από τον όποιον κίνδυνο ένα μικρό παιδί, το οποίο πήρε αγκαλιά και το οδήγησε μαζί του στα αποδυτήρια!

Τι ακριβώς γινόταν έξω από το γήπεδο;

Η ανταλλαγή πυρών είχε αρχίσει όταν σε μπλόκο αστυνομικών δυνάμεων τρία φορτηγά δεν σταμάτησαν, όπως τους ζητήθηκε.

Ενοπλοι από τα οχήματα άνοιξαν πυρ εναντίον των ανδρών της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Με δήλωσή του, ο πρόεδρος του Μεξικού Φελίπε Καλντερόν καταδίκασε την ανταλλαγή πυρών στην Τορεόν τονίζοντας πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ήδη επικοινωνήσει με τις αρχές της Κοαουίλα ζητώντας την προσαγωγή των υπευθύνων ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Στο βόρειο Μεξικό (όπου βρίσκεται η Τορεόν) δραστηριοποιούνται ομάδες καρτέλ, οι οποίες διεκδικούν τον εδαφικό έλεγχο για τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προς τις ΗΠΑ.

Από τον Δεκέμβριο του 2006, όταν ανέλαβε πρόεδρος ο Φελίπε Καλντερόν κηρύττοντας πόλεμο στους «βαρόνους» των καρτέλ, έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 41.000 θάνατοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment