PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σεσημασμένοι οι δράστες της χτεσινής αιματηρής ληστείας στο Περιστέρι


Υπενθυμίζεται ότι η ληστεία κατέληξε σε ένοπλη συμπλοκή, κατά την οποία έπεσε νεκρός ένας από τους ληστές, ηλικίας 34 ετών, ενώ συνελήφθη ο 31χρονος συνεργός του.

Γνώριμοι των αρχών ήταν οι δύο δράστες της χθεσινής ληστείας σε υπεραγορά κρεάτων στο Περιστέρι, καθώς – σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. – είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι η ληστεία κατέληξε σε ένοπλη συμπλοκή, κατά την οποία έπεσε νεκρός ένας από τους ληστές, ηλικίας 34 ετών, ενώ συνελήφθη ο 31χρονος συνεργός του.

Όπως έγινε γνωστό από πηγές της Αστυνομίας, το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν υπό αστυνομική επιτήρηση, καθώς την τελευταία εβδομάδα είχαν γίνει άλλες δύο ένοπλες ληστείες.

Αστυνομικοί είδαν τους δύο άνδρες να σταματούν έξω από το κατάστημα με κλεμμένη μοτοσικλέτα και να εισέρχονται στη συνέχεια σε αυτό. Μάλιστα ο ένας είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μαντήλι, ενώ ο άλλος φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ.

Με την απειλή πιστολιών οι δύο άνδρες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και βγήκαν από το κατάστημα, όπου οι δύο αστυνομικοί, που φορούσαν πολιτικά, τους ζήτησαν να παραδοθούν.

Τότε ο ένας εκ των ληστών πυροβόλησε εναντίον τους και οι δυο τους προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα ο 34χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη σε μικρή απόσταση μετά από καταδίωξη.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment